Αρχική στήλες Συνθήματα απ’ όλον τον κόσμο!

Συνθήματα απ’ όλον τον κόσμο!

Κυκλοφορεί το νέο ημερολόγιο των εκδόσεων Α/συνεχεια

Πολυτάραχη, γεμάτη αγώνες αλλά και μεγάλες εξεγέρσεις η χρονιά που μας πέρασε και ακόμα πιο συγκλονιστική προβλέπεται η χρονιά που έρχεται σε λίγες βδομάδες. Θέλοντας να παρουσιάσουν τα πολύμορφα κινήματα που ξέσπασαν σε όλον τον κόσμο αλλά και στην Ελλάδα, οι εκδόσεις Α/συνεχεια αφιέρωσαν το φετινό τους ημερολόγιο στα συνθήματα αυτών των κινημάτων ως μια γέφυρα προς τους αγώνες του 2012.
Τυνησία, Αίγυπτος, Ισπανία, Ελλάδα, Χιλή, ΗΠΑ αλλά και οι υπόλοιπες αραβικές χώρες, Αγγλία, Ιρλανδία, Ισλανδία, Ιταλία, Γαλλία. 5η Μάη, Κερατέα, κίνημα των πλατειών, 19-20 Οκτώβρη, 28 Οκτώβρη… Μέσα από τις σελίδες του ημερολογίου περνούν τα πλακάτ, τα πανό, οι διαδηλώσεις ενώ τα συνθήματα αποτυπώνουν με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο τους πόθους και τις σκέψεις όσων κινητοποιούνται και ξεσηκώνονται.
Το ημερολόγιο, σε μικρό εύχρηστο σχήμα, ελπίζει να σας συνοδεύσει στην καθημερινότητά σας και στους αγώνες που έχουμε να δώσουμε όλοι μαζί. Καλή χρονιά!
Το Ημερολόγιο 2012 – συνθήματα μπορείτε να το προμηθευτείτε στα κεντρικά βιβλιοπωλεία αλλά και από τις εκδόσεις μας, Ανδρονίκου 18 στο Γκάζι.
Τηλ. 210 3845870, info@asynechia.gr / www.asynechia.gr

 

Σχόλια

Exit mobile version