Αρχική πολιτική αριστερά «Συνεπής ο Γλέζος σε ζητήματα αρχών»

«Συνεπής ο Γλέζος σε ζητήματα αρχών»

Ανακοίνωση της ΚΕΔΑ για τις επιθέσεις που δέχτηκε ο βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ

Ανακοίνωση για τις αντιδράσεις τις οποίες προκάλεσε η στάση του Μανώλη Γλέζου να καταψηφίσει στη Βουλή την τροπολογία για την κρατική χρηματοδότηση της Χρυσής Αυγής, εξέδωσε χθες η ΚΕΔΑ. «Η συνέπεια των αγωνιστών της Αριστεράς σε ζητήματα αρχών είναι ιδιαίτερα γνωστή από τους αγώνες, τις θυσίες και το αίμα που έχουν δώσει στα τελευταία 70 χρόνια για την ειρήνη, την εθνική ανεξαρτησία και τα δίκαια του λαού και της χώρας μας» αναφέρει η ΚΕΔΑ στην ανακοίνωσή της και σημειώνει ότι «δεν δικαιούται κανένας, όποιος κι αν είναι ο ρόλος και η θέση του, να έχει την παραμικρή αμφιβολία για τη στάση και τη συνέπεια του Μανώλη Γλέζου σε ζητήματα αρχών».
«Προς λύπη των διάφορων παπαγαλακιών, που… δεν “μπορούσαν” λέει να το πιστέψουν, ο Μανώλης Γλέζος με δήλωσή του υπογράμμισε με έμφαση: “Δεν μπορώ να αποστώ από τις αρχές μου.
Τους σταυρωτήδες των χριστιανικών αρχών, τους διαστρεβλωτές των Αρχαίων Ελλήνων και όλους αυτούς που θέλησαν να διαβρώσουν την ελληνική κοινωνία, δεν τους πολεμάμε με κατασταλτικά μέτρα. Οι σταυρωτές των αρχαιοελληνικών αξιών πρέπει να αντιμετωπιστούν πολιτικά. Είναι θέμα Δημοκρατίας και στην Δημοκρατία καμιά πλειοψηφία δεν μπορεί να διαγράφει με απόφασή της, ακόμα και αν είναι διευρυμένη, την οποιαδήποτε μειοψηφία”» αναφέρει η ΚΕΔΑ και καταλήγει: «Αυτά, σε αντίθεση με όσους υποστήριζαν ότι η τροπολογία και τα μέτρα της είχαν, κατά κύριο λόγο, στόχο τον ΣΥΡΙΖΑ κι όχι τη Χ.Α. (βλέπε π.χ. ιδιώνυμο), αλλά έσπευσαν να ψηφίσουν και την τροπολογία και την εφαρμογή της».

Σχόλια

Exit mobile version