Δευτέρα 7 Νοεμβρίου στις 19:30.

Οι συνδικαλιστικές παρατάξεις των δικηγόρων της Θεσσαλονίκης Δικηγορική Συνεργασία-Ανεξάρτητοι και Ελευθερία και Δικαιοσύνη συνδιοργανώνουν τη Δευτέρα, 7 Νοεμβρίου 2011, ώρα 19:30 μμ στο Αμφιθέατρο «Καθηγητή Γιάννη Μανωλεδάκη» (3ος όροφος Κτιρίου Διαγωνίου ΔΣΘ, Τσιμισκή 103) ανοιχτή εκδήλωση-συζήτηση με θέμα: «Το ‘Όχι’ των δικηγόρων στο ‘χαράτσι’ (Έκτακτο Ειδικό Τέλος Ηλεκτροδοτούμενων Δομημένων Επιφανειών-Ε.Ε.Τ.Η.Δ.Ε., άρθρ. 53 ν. 4021/2011, πολ. 1211/10-10-2011 (Φ.Ε.Κ. Β’ 2298/13-10-2011) και η νομική διάσταση της ‘άρνησης’ πληρωμής». Ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι ο Μανόλης Λαμτζίδης, ο Παντελής Ραδίσης, η Ρωξάνη Κωστατζίκη, δικηγόροι και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΔΣΘ, και ο Βασίλης Μπατζογιάννης, δικηγόρος.
Θα παρέμβουν ο Παναγιώτης Φραγγίδης, μέλος του Γενικού Συμβουλίου της ΑΔΕΔΥ, ο Γιώργος Θεοδωρόπουλος, περιφερειακός Σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας και συντονιστής των επιτροπών Ακρίβεια-STOP Θεσσαλονίκης, ο Ηλίας Μανουσαρίδης, πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Δήμου Θεσσαλονίκης και ο Κώστας Κουρμπέτης, πρώην μέλος του Δ.Σ. ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ. Τη συζήτηση θα συντονίσει ο Δημήτρης Στεφανίδης, δικηγόρος και πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Φλώρινας.
Στο τέλος της εκδήλωσης θα διανεμηθούν υποδείγματα δηλώσεων κ.λπ. και θα σχηματισθεί εθελοντική ομάδα συμβουλευτικής νομικής στήριξης των «αρνητών» πληρωμής.

Σχόλια

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Ενίσχυσε οικονομικά την προσπάθειά μας!