Αρχική πολιτική αριστερά Στην τελική ευθεία η λαχειοφόρος ενίσχυσης του Δρόμου!

Στην τελική ευθεία η λαχειοφόρος ενίσχυσης του Δρόμου!

Την Κυριακή, 6 Απριλίου, στις 8 το βράδυ στο χώρο του Δρόμου, στην Αθήνα, θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για τη λαχειοφόρο ενίσχυσης του Δρόμου της Αριστεράς. Αυτή τη βδομάδα μπορείτε να προμηθευτείτε λαχνούς από τα γραφεία του Δρόμου στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, την Πάτρα και από φίλους της εφημερίδας, στις περισσότερες πόλεις της χώρας.

Εκατοντάδες θα είναι οι τυχεροί που θα κερδίσουν σημαντικά δώρα.
Έργα τους έχουν προσφέρει οι εικαστικοί Στάθης Ανδρουτσάκης, Δημήτρης Αρβανίτης, Μιχάλης Αρφαράς, Εύα Βασδέκη, Στεφανία Βελδεμίρη, Λίνα Δημητροπούλου, Elena Garstea, Αργυρώ Κακουλάκη, Γιάννης Κολιός, Άρια Κομιανού, Αλέξης Κόρμπης, Τρύφων Κόρμπης, Βάσω Κυριάκη, Τζένη Μαρκάκη, Ρενάτα Μένις, Νίκος Οικονομίδης, Δημήτρης Σεβαστάκης, Μάγδα Σιάμκουρη, Βασίλης Σολιδάκης, Βίκυ Τσαλαματά.
Πάνω από πενήντα τυχεροί κερδίζουν εκατοντάδες βιβλία. Δεκάδες τυχεροί θα κερδίσουν ξεναγήσεις, εισιτήρια και διαμονή σε πανσιόν και ξενοδοχεία. Δεκατρείς τυχεροί κερδίζουν ετήσιες συνδρομές για περιοδικά. Εβδομήντα τρεις τυχεροί κερδίζουν διπλές προσκλήσεις για μερικές από τις πιο αξιόλογες θεατρικές παραστάσεις που παίζονται αυτή την εποχή. Δείτε τις αναλυτικά στην ιστοσελίδα μας. Τέλος, δεκάδες νικητές κερδίζουν δώρα που προσφέρουν επαγγελματίες από όλη τη χώρα. Μεταξύ αυτών, κάρτες κατανάλωσης για εστιατόρια και μπαρ, ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα.
Αναλυτικές πληροφορίες για τα δώρα μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.edromos.gr. Για διάθεση δώρων, αγορά λαχνών και οτιδήποτε άλλο σχετικά με τη λαχειοφόρο του Δρόμου επικοινωνήστε στο τηλέφωνο: 210-6441745 και στη διεύθυνση grammateia@edromos

Σχόλια

Exit mobile version