Αρχική στήλες Στα πεταχτά τ. 22

Στα πεταχτά τ. 22

Παραμένει ανοιχτό το barθelonika – Παγώνουν τα τιμολόγια της ΕΥΑΘ

Παραμένει ανοιχτό το barθelonika

Σε αντίθεση με ό,τι διαδίδουν στην πόλη κύκλοι της εργοδοσίας, το εστιατόριο barθelonika παραμένει μέχρι και το τέλος Ιουλίου ανοιχτό και χρειάζεται την στήριξη όλων μας.
Να θυμίσουμε ότι από τις 7 Ιουνίου το εστιατόριο barθelonika στο κέντρο της Θεσσαλονίκης λειτουργεί αυτοδιαχειριζόμενο από το προσωπικό του. Οι εργαζόμενοι αμέσως μόλις ανέλαβαν τη διοίκηση του εστιατορίου, προχώρησαν σε μείωση 30% σε όλα τα πιάτα και κάλεσαν την κοινωνία της Θεσσαλονίκης να στηρίξει το αυτοοργανωμένο εγχείρημα.

Παγώνουν τα τιμολόγια της ΕΥΑΘ

Τα τιμολόγια της Εταιρίας Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης (ΕΥΑΘ) θα παραμείνουν «παγωμένα», σύμφωνα με όσα δήλωσε ο γενικός γραμματέας Δημοσίων Έργων, κ. Γιάννης Οικονομίδης. «Το νερό είναι δημόσιο αγαθό και ανήκει σε όλους τους πολίτες», είπε ο κ. Οικονομίδης και πρόσθεσε πως όποια αύξηση ή διαφοροποίηση στην τιμολογιακή πολιτική της ΕΥΑΘ, θα τεθεί επί τάπητος, εφόσον η ίδια η διοίκηση της εταιρίας εκφράσει την πρόθεσή της να προχωρήσει σε αλλαγές. Εμείς σηκώνουμε τα χέρια ψηλά πλέον με την ΕΥΑΘ, καθώς μέχρι πριν από 15 μέρες οδηγούνταν σε ιδιωτικοποίηση, ενώ οι αυξήσεις των τιμολογίων είχαν εδώ και ένα μήνα ανακοινωθεί με τους εργαζόμενους να εξαγγέλλουν κινητοποιήσεις.

Σχόλια

Exit mobile version