Αρχική κοινωνία η άλλη Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκη: Στα πεταχτά

Θεσσαλονίκη: Στα πεταχτά

 

Ασφαλιστικά μέτρα εναντίον καθηγητών συνδικαλιστών
Κέρδισε την προσωρινή διαταγή για τα ασφαλιστικά μέτρα η εργοδοσία στα Φροντιστήρια Μπαχαράκη ενάντια στις κινητοποιήσεις του Σωματείου Μισθωτών Εκπαιδευτικών Θεσ/νίκης που πραγματοποιούνται από την αρχή της σχολικής χρονιάς, με βασικό αίτημα την επαναπρόσληψη του καθηγητή Φυσικής Γ. Παπαγιάννη. Όπως αναφέρει το Σωματείο Μισθωτών Εκπαιδευτικών «η εργοδοσία αράδιασε ένα σωρό ψέματα, όπως π.χ. ότι ο απολυμένος, το σωματείο και οι αλληλέγγυοι βρίζουν, ασκούν βία και παρεμποδίζουν τη διεξαγωγή των μαθημάτων».
Σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου, ο απολυμένος, ο πρόεδρος του σωματείου και το σωματείο να μην πλησιάζουν σε απόσταση μικρότερη των 300 μέτρων από τα παραρτήματα του φροντιστηρίου, εφόσον με διαμαρτυρίες παρακωλύουν την εκπαιδευτική διαδικασία.

Και νέα παραίτηση στο ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης
Με δήλωσή της η γραμματέας της Δ.Ο. ΠΑΣΟΚ Αμπελοκήπων, Αικατερίνη Σάββα, ανακοίνωσε την αποχώρησή της από το ΠΑΣΟΚ, ενώ όπως όλα δείχνουν οδεύει προς τη Κοινωνική Συμφωνία της Λούκας Κατσέλη και του Χάρη Καστανίδη. «Καλά τα μαγειρεμένα αποτελέσματα της ΕΚΑΠ αλλά δεν περνάνε πλέον στον κόσμο. Η ‘συμμετοχή’ όχι μόνο μαζική και… αθρόα δεν ήταν, αλλά ζήσαμε ένα ‘πανηγύρι-τσίρκο’ όπου παράγοντες και κρατικοδίαιτα στελέχη έζησαν τον θρίαμβο της αδιαφάνειας, του μπαζώματος και της νοθείας», αναφέρει μεταξύ άλλων η κ. Σάββα.

 

Σχόλια

Exit mobile version