Οι κινητοποιήσεις συνεχίζονται στην Trastic
Οι εργαζόμενοι στην Trastic βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας, καθώς έχουν να πληρωθούν από το καλοκαίρι και όπως φαίνεται θα κάνουν γιορτές στο εργοστάσιο. Στις 9 Δεκέμβρη η απόφαση του δικαστηρίου για τα ασφαλιστικά μέτρα που είχαν καταθέσει απ’ τον Οκτώβρη ήταν υπέρ τους για δεύτερη φορά. Καθημερινά οι εργαζόμενοι βρίσκονται έξω από το εργοστάσιο καθώς η εργοδοσία στις 2 Νοέμβρη επιχείρησε να φορτώσει το εμπόρευμα που είχε απομείνει και να το απομακρύνει από το χώρο, ζητώντας μάλιστα και τη συνδρομή της αστυνομίας. Οι εργαζόμενοι απέτρεψαν τη μεταφορά και εμπόδισαν κάθε τέτοια προσπάθεια.

Το Εσωτερικό του Maurice Maeterlinck
Τελευταία εβδομάδα παραστάσεων για το Εσωτερικό του Maurice Maeterlinck, σε σκηνοθεσία Κώστα Ισαακίδη από την ομάδα θεάτρου C. for Circus, την Παρασκευή 23 και την Κυριακή 25 Δεκεμβρίου στις 21:00, στον χώρο του C. for Circus Συγγρού 19, 4ος όροφος.
«Το έργο αυτό δεν είναι κάτι τυχαίο. Ο Μαίτερλινκ δεν μεταγράφει τη ζωή μιας οικογένειας στο εσωτερικό ενός σπιτιού, αλλά το εσωτερικό μάλλον του καθενός. Εγκαινιάζει αυτό που ο Εντγκάρ Μορέν διερμηνεύει με τρόπο πολύ απλό ως εκείνο που είναι όχι πλέον η «εποχή του ανθρώπου των σπηλαίων», αλλά η «εποχή των σπηλαίων του ανθρώπου» δηλώνουν οι συντελεστές της παράστασης στον Δρόμο.

 

Σχόλια

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Ενίσχυσε οικονομικά την προσπάθειά μας!