Αρχική κοινωνία η άλλη Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκη: Στα πέριξ

Θεσσαλονίκη: Στα πέριξ

Το Σάββατο 24/3, από τις 11:00, εκδήλωση ενάντια στα ρατσιστικά πογκρόμ, στη Ροτόντα. Στις 11:30 θα πραγματοποιηθεί συζήτηση με θέμα Οι πλατείες ανήκουν σε αυτούς που μιλούν τη γλώσσα τους και με τη συμμετοχή συνελεύσεων γειτονιάς και μεταναστών. Θα ακολουθήσει συλλογική κουζίνα. Πλατεία Αγ. Γεωργίου Ροτόντα (Πάρκο Ροτόντας).
Το Σάββατο 24/3, στις 18:00, ένα περιοδικό, μία γωνιά του κυβερνοχώρου και ένας εναλλακτικός πόλος ενημέρωσης συζητούν για νέα εγχειρήματα αντιμέτωπα με παλαιά ερωτήματα: Η υλική διάσταση των ιδεών και η τροποποίηση του χάρτη της κοινωνικής κριτικής. Την εκδήλωση διοργανώνουν το περιοδικό Η Λεύγα, το ιστολόγιο ilesxi.wordpress.com και το alterthess.gr. Στο Καφέ-Bar Belleville Sin Patron (Φιλίππου 80-82).
Την Κυριακή 25/3, στις 19:30, προβολή της ταινίας Alphaville (Jean-Luc Godard, 1965). Στο Μικρόπολις (Κοινωνικός Χώρος για την Ελευθερία) Βενιζέλου και Βασ. Ηρακλείου 18.
Την Παρασκευή 30/3, στις 20:00, προβολή του ντοκιμαντέρ Τα κορίτσια της Βροχής, που αναφέρεται στις γυναίκες του αντιδικτατορικού αγώνα. Στο Στέκι Σφεντόνα, Μακρυγιάννη & Ιασωνίδου.

 

Σχόλια

Exit mobile version