Αρχική πολιτική Σκλήρυνση της καταστολής και του αυταρχισμού

Σκλήρυνση της καταστολής και του αυταρχισμού

Τα δείγματα γραφής έπρεπε να είναι από την αρχή σαφή και ξεκάθαρα. Το σύστημα αφού πρώτα επέβαλε, υπό τις εντολές πάντα των ευρωκρατών, στο πρόσωπο του Λουκά Παπαδήμου το νέο «εθνικό κορμό» που θα προχωρήσει συναινετικά την αποικιοποίηση της χώρας και την κοινωνική γενοκτονία, έρχεται τώρα ανοιχτά να επιβεβαιώσει ότι τα σχέδια υποταγής και εκποίησης απαιτούν σιδερένια φτέρνα.

Οι διώξεις εναντίον 17 πολιτών που συμμετείχαν στις κινητοποιήσεις της 28ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη, αλλά και η επιδεικτική εισβολή των ΜΑΤ στο Αριστοτέλειο, εκπέμπουν το ξεκάθαρο μήνυμα της δεξιο-ακροδεξιάς κυβέρνησης: Όποιος κινητοποιείται και αγωνίζεται θα αντιμετωπίζει το νόμο και τα όργανα της τάξης.
Ακόμα και ο αντιπρόεδρος, Ευ. Βενιζέλος, προειδοποίησε ανοιχτά τους δημάρχους που τάσσονται στο πλευρό των δημοτών τους ενάντια στο χαράτσι των ακινήτων, ότι θα αντιμετωπίσουν τις προβλεπόμενες συνέπειες και κυρώσεις.
Τόσο απλά, τόσο προκλητικά, τόσο κυνικά η χωρίς καμιά νομιμοποίηση κυβέρνηση της εθελόδουλης συμμαχίας προειδοποιεί το λαό. Σε λίγο καιρό, το «περάστε απ’ το τμήμα δι’ υπόθεσίν σας» μπορεί να ακούγεται ξανά. Για όλα είναι ικανοί.
Όπως, όμως, για όλα ικανός είναι και ο λαός, ο οποίος -δυστυχώς γι’ αυτούς- έχει πάντα τον τελευταίο λόγο.

 

Σχόλια

Exit mobile version