Αρχική πολιτική Ποδοσφαιρικός αγώνας συμπαράστασης στον αγώνα της Κερατέας

Ποδοσφαιρικός αγώνας συμπαράστασης στον αγώνα της Κερατέας

Μετά από πρόσκληση της ομάδας Hasta La Victoria Siempre το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης, οι παλαίμαχοι της ΑΕΚ έδωσαν φιλικό αγώνα στην Κερατέα με την αντίστοιχη ομάδα του τοπικού Κεραυνού και έστειλαν μήνυμα συμπαράστασης στους κατοίκους, οι οποίοι δίνουν τη δική τους μάχη για να μην κατασκευαστεί ΧΥΤΑ..

Στον αγώνα έδωσαν το “παρών” μέλη της Original Περιστερίου και Χανίων, ενώ ο Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΕΚ Κερατέας απένειμε από μία αναμνηστική πλακέτα στις δύο ομάδες που αγωνίστηκαν.

Εκ μέρους των παλαιμάχων της ΑΕΚ μίλησε ο ταμίας του Συνδέσμου και προπονητής της ομάδας, Μιχάλης Σιμιγδαλάς, ο οποίος ευχήθηκε στους κατοίκους της περιοχής να κερδίσουν τη μάχη που δίνουν: «Δεν μπορούσαμε να μην ανταποκριθούμε στο κάλεσμα, για αυτό το φιλικό συμπαράστασης στους κατοίκους της Κερατέας, οι οποίοι δίνουν ένα σημαντικότατο αγώνα για τη μη κατασκευή του ΧΥΤΑ! Εύχομαι να βγείτε κερδισμένοι», ήταν τα λόγια του παλαίμαχοι άσσου.

Όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος της συνάντησης, το τελικό σκορ είχε μικρή σημασία. Για την ιστορία όμως αξίζει να αναφερθεί ότι η αναμέτρηση έληξε 3-2 υπέρ του Κεραυνού. Τέλος, να σημειωθεί ότι την εκδήλωση παρουσίασε ο ηθοποιός Τάκης Βαμβακίδης!
Σχόλια

Exit mobile version