Αρχική κοινωνία η άλλη Θεσσαλονίκη Παρουσιάστηκε το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ Α’ Θεσσαλονίκης

Παρουσιάστηκε το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ Α’ Θεσσαλονίκης

Συγκροτήθηκε η ευρεία επιτροπή υποστήριξης

Το ψηφοδέλτιο της Α’ εκλογικής περιφέρειας Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-Ενωτικό Κοινωνικό Μέτωπο παρουσιάστηκε την Τρίτη το πρωί στην κατάμεστη αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Θεσσαλονίκης.
Την παρουσίαση έκαναν ο Τριαντάφυλλος Μηταφίδης και η Κατερίνα Νοτοπούλου, από την εκλογική επιτροπή, και οι Κλέαρχος Τσαουσίδης, δημοσιογράφος και Νικόλαος Σεβαστάκης, καθηγητής ΑΠΘ, από την ευρεία επιτροπή υποστήριξης του ψηφοδελτίου.
Οι ομιλητές τόνισαν ότι οι υποψήφιοι βουλευτές καλύπτουν τη διαδρομή της Αριστεράς τα τελευταία χρόνια στην πόλη, μέσω της σύνδεσης με παλιότερα και νέα κινήματα, συνδικαλιστικών χώρων, χώρων εργασίας και μόρφωσης. Επισημάνθηκε πως οι υποψήφιοι και υποψήφιες ανταποκρίνονται στο ρόλο που επιδιώκει να παίξει ο ΣΥΡΙΖΑ μέσω της συγκρότησης ενός πλατιού μετώπου κοινωνικών και πολιτικών δυνάμεων, με πυρήνα την Αριστερά, που διεκδικεί και κυβερνητικές ευθύνες για να βγάλει τη χώρα από την κρίση.

Ευρεία επιτροπή στήριξης του ψηφοδελτίου
Η ευρεία επιτροπή υποστήριξης του ψηφοδελτίου συγκροτήθηκε το βράδυ της Δευτέρας, όταν περισσότεροι από εκατόν είκοσι πολίτες, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, συγκεντρώθηκαν στον τέταρτο όροφο της ΕΔΟΘ. Μέσα σε κλίμα αισιοδοξίας πρότειναν δραστηριότητες και ανέλαβαν ευθύνες για να μεταφέρουν το ενωτικό μήνυμα και τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ σε όσους το δυνατόν περισσότερους πολίτες της Θεσσαλονίκης, με στόχο το καλύτερο δυνατό εκλογικό αποτέλεσμα.
Μεταξύ άλλων στην επιτροπή παρευρέθησαν:
Πορταρίτου Βάσω, πρ. διευθύντρια ΙΚΑ, Λαδάς Θανάσης, αντιστασιακός, Σισάνης Κώστας, μέλος της Νεολαίας Λαμπράκη, Λαδά Σάσα, πανεπιστημιακός ΑΠΘ, Μπακέλας Χρήστος, δικηγόρος, Τελλή Έφη, δικηγόρος, Σεβαστάκης Νικόλας, πανεπιστημιακός ΑΠΘ, Παρασκευόπουλος Νίκος, πανεπιστημιακός ΑΠΘ, Φτίκας Νικόλαος, γιατρός, Γιατροί του κόσμου, Τσαουσίδης Κλέαρχος, δημοσιογράφος, Θεοχαρίδης Παντελής, τραγουδιστής, Λυκεσάς Απόστολος, δημοσιογράφος, Σφίγκος Δημήτρης, μουσικός, Τσαλιγόπουλος Μίλτος, μουσικός, Ζιβανός Πέτρος, σκηνοθέτης, Φέστας Θόδωρος, οδοντίατρος, Κυργιαφίνη Λίνα, διοικ. υπάλληλος ΑΠΘ, Τσιάρας Δημήτρης, τοπογράφος μηχανικός, Μαρτζοπούλου Ισαβέλα, σκηνοθέτρια, Κεχαγιάς Βασίλης, δημοσιογράφος, Αντωνόπουλος Γιώργος, πολιτικός μηχανικός Γρηγοριάδης Παύλος, παλαίμαχος αθλητής, Σδούκος Θοδωρής, ιατρός.

 

Σχόλια

Exit mobile version