Αρχική πολιτική Ο επικίνδυνος υπουργός της άγριας καταστολής

Ο επικίνδυνος υπουργός της άγριας καταστολής

Του Μιχάλη Σιάχου. Πλέον έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Έχει αναδείξει με τον πιο κραυγαλέο τρόπο τον πολιτικό του αμοραλισμό και το φωνάζει ξεδιάντροπα με κάθε ευκαιρία. Ο λόγος, για τον πρώην πρόεδρο της ΕΦΕΕ, τον πρώην… σοσιαλιστή και νυν υπηρέτη της τρόικας και υποτακτικό της Μέρκελ, υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Χρ. Παπουτσή.

Όσο το ξεπούλημα της χώρας προχωρά, όσο η φτώχεια και τα κοινωνικά αδιέξοδα κορυφώνονται, τόσο αποκαλύπτει με περίσσιο κυνισμό το πραγματικό του πρόσωπο. Εξελίσσεται ραγδαία σε έναν πολύ αποτελεσματικό υπουργό άγριας καταστολής, που χρησιμοποιεί κάθε μέσο εναντίον όσων αγωνίζονται κατά της κατοχικής κυβέρνησης, την οποία υπηρετεί με υπερβάλλοντα ζήλο, εγγράφοντας υποθήκες για την επόμενη μέρα του καταρρέοντος πολιτικού συστήματος.
Οι χιλιάδες διαδηλωτές που βρέθηκαν το τελευταίο διάστημα στους δρόμους, έζησαν στο πετσί τους (και στα πνευμόνια τους) την αστυνομική βία και τη νέα τακτική που εκπορεύεται από τον κ. Παπουτσή. Οι δολοφονικές επιχειρήσεις σκούπα, με τόνους επικίνδυνων χημικών ξεπερνούν πλέον κάθε όριο. Οι επιδρομές των εποχούμενων πραιτόρων σοκάρουν και μόνο ως δολοφονικές μπορούν να χαρακτηριστούν. Οι βόμβες κρότου-λάμψης που πέφτουν βροχή πάνω στα κεφάλια των διαδηλωτών, φέρνουν στο μυαλό όλων τον Μανώλη Κυπραίο και αποδεικνύουν ότι ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν, υπό τις οδηγίες του κ. Παπουτσή.
Τι κι αν στο Διαδίκτυο κυκλοφορούν εκατοντάδες βίντεο διμοιριών που συνεννοούνται με κουκουλοφόρους-ροπαλοφόρους ασφαλίτες; Τι κι αν στο Διαδίκτυο κυκλοφορούν εκατοντάδες βίντεο με ματατζίδες να ψεκάζουν με χημικά -κυριολεκτικά για πλάκα- διαδηλωτές; Τι κι αν στο Διαδίκτυο κυκλοφορούν εκατοντάδες βίντεο με προκλητικές συμπεριφορές νταήδων αστυνομικών που βρίζουν χυδαία όποιον δεν τους αρέσει η φάτσα του; Ο… κύριος υπουργός με τον πιο εύκολο τρόπο βαφτίζει το ψάρι κρέας, βλέπει ό,τι του επιτρέπουν οι εντολείς του και κάθε φορά δίνει ρεσιτάλ υποκρισίας μπροστά στις κάμερες, που διψούν για αίμα.
Είναι τέτοιες οι εντολές που δίνει, που τις προηγούμενες μέρες, σε μια ακόμα επιχείρηση σκούπα για να αδειάσει το Σύνταγμα, οι πραίτορές του συνέλαβαν και δημοσιογράφο, ο οποίος τόλμησε να διαμαρτυρηθεί. Μάλιστα, γνωρίζοντας πολύ καλά πώς παίζεται το βρόμικο διαιρετικό παιχνίδι και στο όνομα πάντα του «κοινωνικού συμφέροντος», παράνομα ο… κύριος υπουργός ανέβασε φωτογραφίες στο site της αστυνομίας, ζητώντας ρουφιάνους. Η αντίδραση των φωτορεπόρτερ και συνολικά του δημοσιογραφικού κόσμου ήταν άμεση και αποκαλυπτική της επικίνδυνης τακτικής του… κυρίου υπουργού. Επιπλέον, κατήργησε και το Αυτόφωρο για τις παράνομες πράξεις των αστυνομικών.
Η τακτική σου… κύριε υπουργέ είναι επικίνδυνη. Το ’χουμε ξαναπεί από τις σελίδες του Δρόμου: Από τύχη ακόμα δεν έχουμε θρηνήσει θύματα από τις δολοφονικές επιθέσεις των δυνάμεων καταστολής. Μάζεψε τους εν δυνάμει δολοφόνους που διατάζεις. Παίζεις με τη φωτιά, είσαι επικίνδυνος και πλέον αυτό το γνωρίζουν όλοι.

 

Σχόλια

Exit mobile version