Αρχική αρχείο στηλών επιΚοινωνία ΕΠΙκοινωνία: Νεκρό τον φοβάστε περισσότερο

ΕΠΙκοινωνία: Νεκρό τον φοβάστε περισσότερο

Θύμωσαν με το πένθος όλων ημών για τον Τσάβες, ποιοι λέτε; Ο Πρετεντέρης και ο Ανδρέας Παπαδόπουλος της ΔΗΜΑΡ. Του Μάριου Διονέλλη

Ο πρώτος αμφισβήτησε την ορφάνια μας. Μίλησε για σημαίες ευκαιρίας και χαρακτήρισε τον Τσάβες δικτάτορα, φαύλο, διεφθαρμένο, αυταρχικό και περίπου δολοφόνο. Τον έβρισε με όποιο επίθετο βρήκε πρόχειρο. Με τόση λύσσα που δεν δικαιολογείται πάνω από κανένα φέρετρο, εκτός αν φοβάσαι πολύ τον νεκρό.
Κι από κοντά ο άλλοτε συνάδελφος Ανδρέας. Μας έκανε tweet, όπως κάνει κάθε εκπρόσωπος που σέβεται τον εαυτό του, και μας είπε «Ε, όχι και δημοκράτης ο Τσάβες».
Το ακόμα καλύτερο είναι ότι ο Πρετεντέρης επιτέθηκε, μετά θάνατον, στον Τσάβες εγκαλώντας τον ότι δεν σεβάστηκε την «ανεξάρτητη δημοσιογραφία».
Δεν κάνω copy-paste, την ξαναγράφω τη φράση να την ευχαριστηθώ: Ο Πρετεντέρης λέει ότι ο Τσάβες δεν σεβάστηκε την ανεξάρτητη δημοσιογραφία…
Μοιάζει τόσο πολύ με την Ελλάδα η Βενεζουέλα του Τσάβες. Γι’ αυτό φοβάστε. Επειδή φτιάχτηκαν χιλιάδες μικρά ιατρεία στις φτωχογειτονιές. Επειδή δόθηκε γη στους αγρότες να καλλιεργήσουν. Επειδή το πετρέλαιο που βγάζουν εκεί είναι φτηνό για τον λαό, ενώ εδώ, ακόμα κι αν υπάρχει, το έχετε ήδη ξεπουλήσει. Επειδή τύπωνε τα άρθρα του Συντάγματος στις ετικέτες των φτηνών τροφίμων που παρείχε το κράτος. Επειδή έδωσε σπίτια στους φτωχούς ενώ εδώ αφήνετε τις τράπεζες να τους τα πάρουν. Επειδή στήριξε το El Sistema και τις παιδικές ορχήστρες που έφτιαξε από το 1975 ο José Abreu σε όλη τη χώρα, ενώ εσείς δεν στέλνετε δασκάλους ούτε στα μουσικά ούτε στα κανονικά σχολεία.
Και κυρίως επειδή η δημοσιογραφία σας, «συνάδελφοι», μοιάζει τόσο με εκείνη των καναλιών της Βενεζουέλας που τον πολέμησε λυσσασμένα, αλλά ευτυχώς εκεί απέτυχε να διαστρεβλώσει την αλήθεια.
Τρέμετε. Τον φοβάστε περισσότερο νεκρό παρά ζωντανό.
Επειδή ζωντανός ο Τσάβες έκανε και λάθη. Ενώ τώρα θα τον βαλσαμώσουν και θα είναι εκεί να σας δείχνει με το δάχτυλο.
Τρέμετε. Και το απολαμβάνουμε…

Σχόλια

Exit mobile version