Αρχική κοινωνία Μικρά & Αυτοδιοικητικά τ. 33

Μικρά & Αυτοδιοικητικά τ. 33

Διαβούλευση της Ελεύθερης Αττικής – Ο Ηλίας Καλύβας υποψήφιος Δήμαρχος Δελφών.

Διαβούλευση της Ελεύθερης Αττικής

Ξεκίνησε η λειτουργία της ιστοσελίδας της Έλευθερης Αττικής. Μπορείτε να τη επισκεφτείτε για να ενημερωθείτε για τις δραστηριότητες της στην ηλεκτρονική διεύθυνση elattiki.blogspot.com. Ακόμα ως και την Δευτέρα 4/10 στο freeattiki@gmail.com μπορείτε να στέλνετε ερωτήσεις, σκέψεις και απόψεις για την Ελεύθερη Αττική προς τον υποψήφιο περιφερειάρχη Αλέκο Αλαβάνο. Οι απαντήσεις θα δοθούν διαδικτυακά.

Ο Ηλίας Καλύβας υποψήφιος Δήμαρχος Δελφών

Μέσα από τη διαδικασία ανοιχτής συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 26/9, στην Άμφισσα, η δημοτική κίνηση Πολίτες στο Προσκήνιο επέλεξαν ως υποψήφιο Δήμαρχο τον Ηλία Καλύβα. Ο Ηλίας Καλύβας είναι γεωπόνος . Ζει στην Κίρρα και εργάζεται στην Άμφισσα. Υπήρξε από τα ιδρυτικά μέλη των «Πολιτών στο Προσκήνιο». Έχει έντονη συμμετοχή σε πολλές τοπικές κοινωνικές πρωτοβουλίες για ζητήματα περιβάλλοντος, και όχι μόνο. Στο πρόσωπο του Ηλία Καλύβα και, κυρίως, στην παρουσία των «Πολιτών στο Προσκήνιο», αντανακλάται η ελπίδα για μια δυναμική παρέμβαση στο Δήμο Δελφών χωρίς εξαρτήσεις και διαμεσολαβήσεις.
Ακόμα στη συνέλευση των «Πολιτών στο Προσκήνιο», οριστικοποιήθηκε ο κανονισμός λειτουργίας του σχήματος, υποβλήθηκαν διαθεσιμότητες για τη διαμόρφωση του ψηφοδελτίου, και δρομολογήθηκαν όλα τα απαραίτητα οργανωτικά μέτρα για την αποτελεσματική διεξαγωγή της επικείμενης εκλογικής μάχης

Σχόλια

Exit mobile version