Αρχική πολιτισμός Κυβέρνηση Άννα-Γούλα

Κυβέρνηση Άννα-Γούλα

Αν υπήρχε ένας Έλληνας Ρι Βαν Ουίνκλ που να κοιμόταν στην Ελλάδα τον Ιούνιο του 2009 και ξυπνούσε τον Ιούνιο του 2013, μάλλον θα βιαζόταν να ξανακοιμηθεί! Του Ηρόστρατου

Θα έβλεπε έναν τρας ακροδεξιό τηλε-βιβλιοπώλη -στα όρια της ψυχοπάθειας- υπουργό Υγείας(!). Θα έβλεπε τον Χρυσοχοΐδη αντάμα με τον Δένδια στην ίδια κυβέρνηση και θα τον έπιανε σύγκρυο. Θα έβλεπε τον Πάνο Προφιτερόπουλο υπουργό Πολιτισμού και θα τράβαγε τα μαλλιά του. Η αισθητική του θα πληγωνόταν θανάσιμα με τους χαριεντιζόμενους Βενιζέλο-Σαμαρά.
Γενικώς, θα νόμιζε ότι τον κοροϊδεύουν. Πως είναι μπροστά σε μια κυβέρνηση Άννα-Γούλα. Όχι μόνον γιατί θα του ανακατευόταν το στομάχι με την κάλπικη ακροδεξιά ρητορική τους, όχι μόνο με την εικόνα αυτού του συρφετού που συνωστίζεται σε υπουργικές θέσεις, αλλά γιατί θα θεωρούσε πως του κάνουν φάρσα: Πως αυτή η κυβέρνηση είναι κάτι σαν την επινοημένη λαϊκοπόπ τραγουδίστρια Άννα Γούλα (συγγνώμη Άδωνι δεν είναι υπαρκτό πρόσωπο/ Συγγνώμη Παντελή και Σίμο δεν θα μπορέσετε να την προσλάβετε ως Σύμβουλο Προγράμματος στη νέα ΕΡΤ που φαντασιώνεστε). Αυτή η κυβέρνηση που τα «Πίνει Όλα» μοιάζει σαν πρότζεκτ της εικαστικού Χαράς Κολαΐτη που βαθμολογήθηκε με Άριστα στη Σχολή Καλών Τεχνών όταν έφτιαξε την περσόνα αυτής της τραγουδίστριας που δηλώνει ευθαρσώς σαν βουλευτής της δικομματικής:
«…Μου αρέσουν οι σελέμπριτιζ γιατί είναι καθώς πρέπει άνθρωποι, σπουδαγμένοι, αξιόλογοι και προσφέρουν έργο στη χώρα μας. Γι’ αυτό τους δείχνει και η τηλεόραση. Όνειρο ζωής ήτανε να δω και τον εαυτό μου στην ΤV».
Γι’ αυτό όλοι προσχώρησαν στο κόμμα που είχε ιδρύσει η Αννούλα σε ανύποπτο χρόνο: «Η έμπνευσή μου για τα τραγούδια μου; Η ίδια η ζωή. Οι έρωτες, οι σχέσεις, τα πάθη, η νύχτα και οι ανησυχίες μου για την πατρίδα και την πορεία αυτού του τόπου. Με ανησυχεί το τελευταίο, γι’ αυτό μπήκα και στην πολιτική. Προλαβαίνω και τα δύο, άμα έχεις όρεξη όλα γίνονται. Η Σοσιαλιστική Εθνικιστική Οργάνωση (ΣΕΟ) είναι δικό μου δημιούργημα και φόρος τιμής σε περασμένες εποχές…».
Τώρα, για αν ολοκληρωθεί το έργο της κυβέρνησης λείπει μόνο ένα εικονικό υπουργείο για την οραματίστρια που την εμπνεύστηκε.
Και μη… ισχυρότερα (που έλεγε και η Βασιλειάδου).

Πηγή για τις δηλώσεις της Άννα-Γουλας:
www.lifo.gr

Σχόλια

Exit mobile version