Αρχική πολιτική Εκλογές στο Σύλλογο Επιστημονικού Προσωπικού ΔΕΗ

Εκλογές στο Σύλλογο Επιστημονικού Προσωπικού ΔΕΗ

Στις 28 Μαρτίου 2012 θα διεξαχθούν οι εκλογές για την ανάδειξη του Δ.Σ. του Συλλόγου Επιστημονικού Προσωπικού ΔΕΗ και για αντιπροσώπους στη ΓΕΝΟΠ και στο ΕΚΑ.

Το πλατύ ενωτικό ψηφοδέλτιο της Αγωνιστικής Συσπείρωσης Εργαζομένων επισημαίνει: «Αποφασίσαμε να συγκροτήσουμε Μέτωπο προσώπων και παρατάξεων για να σηματοδοτήσουμε το κύριο και να διεκδικήσουμε το αναγκαίο: την οριστική ρήξη με το σημερινό πολιτικό σύστημα και πριν απ’ όλα με αυτούς που έχουν την κύρια ευθύνη για τη σημερινή κατάντια, το μαύρο μέτωπο της εγκάθετης κυβέρνησης και των πολιτικών-συνδικαλιστικών στηριγμάτων τους από τη ΓΣΕΕ ως το τελευταίο σωματείο…
Σας καλούμε να παλέψουμε όλοι μαζί, να αντισταθούμε στον αφανισμό μας ως εργαζόμενοι, να γυρίσουμε την πλάτη στο πολιτικό σύστημα και στις συνδικαλιστικές ηγεσίες που το υπηρετούν. Να ξανακάνουμε τα συνδικάτα όργανα πάλης. Ενάντια σε αυτούς που παραδίδουν τη χώρα και τις στρατηγικές της υποδομές, το δημόσιο πλούτο, τη ΔΕΗ, τους μισθούς και την περιουσία μας σε κάθε είδους συμφέροντα εγχώρια και ξένα. Γιατί τα συνδικάτα είναι δική μας υπόθεση!»
Οι αρχαιρεσίες θα διεξαχθούν στα γραφεία του Συλλόγου (Στουρνάρη 73-75, αμφιθέατρο) την Τετάρτη, 28 Μαρτίου, από τις 8.00 π.μ. έως τις 6.00 μ.μ. Απαραίτητα για τη συμμετοχή στην ψηφοφορία είναι το Ατομικό Βιβλιάριο Ασθενείας και το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας.

 

Σχόλια

Exit mobile version