Αρχική κοινωνία Εκδηλώσεις στο πλαίσιο της Πρωτοβουλίας “Ένα καράβι για τη Γάζα”

Εκδηλώσεις στο πλαίσιο της Πρωτοβουλίας “Ένα καράβι για τη Γάζα”

 

Σάββατο 24/4, Χανιά, Πνευματικό Κέντρο, 19:30

Συναυλία με το rock συγκρότημα Σπυριδούλα, τον Γιάννη Χαρούλη και το συγκρότημα του Δικηγορικού Συλλόγου Χανίων.

Κυριακή 25/4, Μοσχάτο, Στέκι Μεσοποταμία, Πλάτωνος 13, 19:00

Προβολή του ντοκιμαντέρ Γάζα Ερχόμαστε και θα ακολουθήσει συζήτηση για το παλαιστινιακό και τους στόχους της πρωτοβουλίας με εισηγητές τους: Ισμάτ Σάμπρι, τον Πέτρο Γιώτη, τον Θοδωρή Δρίτσα και τον Γιάννη

Τρίτη 27/4, Τρίκαλα, Δημοτικός κινηματογράφος, 20:00

Προβολή του ντοκιμαντέρ Γάζα Ερχόμαστε και παρουσίαση της πρωτοβουλίας από τον Τάκη Πολίτη.

Σάββατο 24/4, Τρίκαλα, Art Café, Σαράφη 18, 22:00

Η τρικαλινή πολιτιστική πρωτοβουλία «Εκτός των Τειχών» διοργανώνει συναυλία με τους «Υπερ-Αστικούς» στα πλαίσια της ενίσχυσης της ελληνικής αποστολής «Ένα καράβι για τη Γάζα»

 

Άγιος Νικόλαος

Πετυχημένη εκδήλωση της πρωτοβουλίας «Ένα καράβι για τη Γάζα»

Στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης κάναμε μια εκδήλωση στα πλαίσια της πρωτοβουλίας «Ένα καράβι για τη Γάζα» πάνω από τις προσδοκίες μας. Συνέρρευσαν πάνω από 350 αλληλέγγυοι. Σημαντικά στοιχεία που έπαιξαν ρόλο κατά τη γνώμη μας: α) Ο καπετάνιος της αποστολής Γιώργος Κλώντζας είναι από Άγιο Νικόλαο, και αποθεώθηκε σαν λαϊκός αγωνιστής, β) δεν επιδιώξαμε να φέρουμε κανένα πολιτικό ή βουλευτή γιατί τους θέλαμε όλους και ήρθαν όλοι και γ) δεν επιδιώξαμε συνεργασία με κανένα επίσημο κρατικό ή αυτοδιοικητικό φορέα. Όλη η εκδήλωση βγήκε από τα κάτω. Γιατί θα ήταν άδικο για τα παιδιά της τοπικής συνέλευσης να μετατραπούν σε μια παράγραφο ενός «προοδευτικού» βιογραφικού στις επόμενες εκλογές. 

Από τη μικρή μας πόλη των 10.000 κατοίκων που, όμως, έδειξε απίστευτη αλληλεγγύη για τον αγωνιζόμενο λαό της Παλαιστίνης.

Τοπική επιτροπή πρωτοβουλίας «Ένα Καράβι για τη Γάζα»

Σχόλια

Exit mobile version