Αρχική πολιτισμός Διαγωνισμός φωτογραφίας από το Δίκτυο «Συν-Ύπαρξη»

Διαγωνισμός φωτογραφίας από το Δίκτυο «Συν-Ύπαρξη»

Ορίζοντες προς την τέχνη της φωτογραφίας ανοίγει το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Ψυχολογικής Υποστήριξης «Συν-Ύπαρξη», στο πλαίσιο των δράσεων και των εκδηλώσεών του.

Στη βάση αυτή διοργανώνει διαγωνισμό φωτογραφίας και δίνει ένα βήμα σε κάθε νέο καλλιτέχνη να πειραματιστεί με τη φύση της φωτογραφίας και να δώσει την δική του ματιά για τον κόσμο γύρω του.
Ο διαγωνισμός, που ξεκινά σήμερα και θα διαρκέσει μέχρι τις 30 Νοεμβρίου, απευθύνεται σε άπορους, άνεργους, ανασφάλιστους, άτομα με χαμηλά εισοδήματα, ερασιτέχνες που αγαπούν τη φωτογραφία. Το θέμα είναι ελεύθερο και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν λεπτομέρειες στην ιστοσελίδα www.syn-yparxi.gr.
Το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Ψυχολογικής Υποστήριξης «ΣΥΝΥΠΑΡΞΗ» λειτουργεί ως Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία από το 2010. Σκοπός του είναι η ρήξη της απομόνωσης και του φόβου και η ανασύσταση του κοινωνικού ιστού. Απαρτίζεται από εθελοντές διαφόρων ειδικοτήτων (ψυχίατροι, ψυχολόγοι, καλλιτέχνες, εκπαιδευτικοί κ.ά) και προσφέρει δωρεάν συμβουλευτική υποστήριξη σε άνεργους, ανασφάλιστους, άστεγους, άτομα με εισοδήματα κάτω του ορίου της φτώχειας. Στις πολιτιστικές του δράσεις, έχουν ενταχθεί δημιουργικά εργαστήρια, εκθέσεις, διαγωνισμοί, bazaar, μουσικές βραδιές κ.ά.

 

Σχόλια

Exit mobile version