Αρχική στήλες Δεν μπορώ να σας παρακολουθήσω

Δεν μπορώ να σας παρακολουθήσω

Ο ΣΥΝ κατέληξε στην υποψηφιότητα του εργατολόγου Αλέξη Μητρόπουλου, αλλά θα μπορούσε να συγκαταθέσει και σε μια υποψηφιότητα του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ, Θοδωρή Δρίτσα, κάτω από κάποιες προϋποθέσεις.
Την πρόταση δεν υπερψήφισε το Αριστερό Ρεύμα η οποία πρότεινε την συγγραφέα Νάντια Βαλαβάνη, την οποία πρότεινε  ως  εναλλακτική λύση της δικής του υποψηφιότητας και ο Αλέκος Αλαβάνος ο οποίος, μάλιστα, έχει θέσει και χρονικό ορίζοντα που θα ανακοινώσει τις τελικές του αποφάσεις. Στη λύση Μητρόπουλου δεν συμφωνεί και το Μέτωπο γιατί δεν πληροί τις 3 προϋποθέσεις που είχε θέσει ο ΣΥΡΙΖΑ «κάτω το Μνημόνιο», «κάτω ο Καλλικράτης», «κάτω η κυβέρνηση».

Είχα την εντύπωση ότι με την αποχώρηση του κ. Κουβέλη και της ομάδας του από τον ΣΥΝ, τα πράγματα θα ήταν πιο εύκολα, σε επίπεδο συντονισμού και αποφάσεων.  Αλλά μάλλον η σημερινή Αριστερά έχει σημαντικές αγκυλώσεις που θα την κρατήσουν για πολλά χρόνια στο περιθώριο της ιστορίας και μάλιστα σε μια εποχή που θεωρείται προνομιακή για τον δικό της λόγο και πράξη
Όταν και εάν, τελικά, αποφασίσουν σε μια ενιαία λύση, τότε θα είναι τόσο κουρασμένος και φθαρμένος ο κόσμος, που δεν θα έχει το κουράγιο να τους παρακολουθήσει.
Το θέμα είναι ότι εγώ δεν έχω καμία διάθεση να περιμένω και να χάσω τα χρόνια μου παρακολουθώντας ανοησίες σαν αυτή που, τόσες μέρες, παρακολουθώ.
Είμαι πολύ μικρός και η ζωή που είναι μπροστά μου θέλω να είναι πιο ενδιαφέρουσα από αυτή που μου προτείνει η σημερινή Αριστερά. Εγώ θέλω μια Αριστερά που θα μου προσφέρει όραμα, ενώ με διδάσκει γραφειοκρατία και μικροαστική μνησικακία.
Κρίμα, γιατί ο λαός που υποφέρει δεν έχει μια Αριστερά αντάξια των συνθηκών.
Σχόλια

Exit mobile version