Αρχική στήλες Επιστολές προς το Δρόμο τ.29

Επιστολές προς το Δρόμο τ.29

Δεν είναι ώρα πια; Το ερώτημα απευθύνεται σε όσους πραγματικά ενδιαφέρονται για την ανάπτυξη κινήματος αντίστασης στο μνημόνιο, την τρόικα και τον ΓΑΠ.

Μετά από όλα όσα έχουν συμβεί τον τελευταίο χρόνο, με αποκορύφωμα τα τελευταία απίστευτα καραγκιοζιλίκια της ηγεσίας του ΣΥΝ σχετικά με τους υποψήφιους στην Αθήνα και την Αττική και το χοντροκομμένο σενάριο με το Γλέζο (που θα το δούμε να εξελίσσεται από σήμερα), τι περιμένετε για να ξεφωνίσετε επιτέλους όλους τους επαγγελματίες «πολιτικούς» και τους σφουγγοκωλάριους τους; Δεν είναι τώρα η ώρα να δοθούν τα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι το «σύστημα ΣΥΝ-Τρίπρα-Βούτση κ.λπ.» και η δράκα των «προθύμων» κινούνται με αποκλειστικό στόχο τη διατήρηση των προνομίων (οικονομικών και άλλων) που έχουν εξασφαλίσει για τους εαυτούς τους;
Επιτέλους, δημοσιεύστε που πάνε οι επιχορηγήσεις, ποιοι τις παίρνουν και τι τις κάνουν. Πόσοι και ποιοι είναι οι (εκατοντάδες) αποσπασμένοι, «σύμβουλοι» κ.λπ. και τι κάνουν.
Σπάστε το απόστημα, μπας και δούμε (δυστυχώς, πολύ αργότερα) άσπρη μέρα. Δεν έχουμε πια την πολυτέλεια να ανεχόμαστε την πολιτική αλητεία, περιβεβλημένη με το μανδύα της δημοκρατίας και της «αριστεροσύνης». Το καράβι «ΣΥΡΙΖΑ» όσο δε βουλιάζει, πλέει προς τα δεξιά και εμείς τραβάμε το κουπί για να λιάζονται στη γέφυρα τρωγοπίνοντας οι «Τσιπρο-καπετάνιοι» κι οι ορντίναντσες τους. Ας τους πετάξουμε στη θάλασσα κι ας πάμε γι άλλα.

Διομήδης Παπαγεωργίου, μέλος του ΣΥΡΙΖΑ Χαλανδρίου

 

Σχόλια

Exit mobile version