Αρχική κοινωνία Δεν αναθέτουμε τη ζωή μας σε κανέναν

Δεν αναθέτουμε τη ζωή μας σε κανέναν

25 τόνους τρόφιμα μοίρασε η Κίνηση Αντίστασης και Αλληλεγγύης Γαλατσίου «Χωρίς Μεσάζοντες»

Το Σάββατο 6/10 ολοκληρώθηκε με επιτυχία μια πρώτη πράξη αυτοοργάνωσης και αλληλεγγύης όπως είχε προγραμματιστεί με πρωτοβουλία της Κίνησης Αντίστασης και Αλληλεγγύης Γαλατσίου «Χωρίς Μεσάζοντες». Αποδείξαμε στην πράξη ότι ένας άλλος δρόμος είναι εφικτός για την κοινωνία μας.
Ο δρόμος της λαϊκής αυτοοργάνωσης , της αξιοπρέπειας, της ανιδιοτέλειας, της αντίστασης, της δημοκρατίας. 650 οικογένειες συμπολιτών μας προμηθεύτηκαν πάνω από 25 τόνους τροφίμων πρώτης ανάγκης από το πρωί 8 μέχρι τις 3 το μεσημέρι στο Πάρκο Βεϊκου. Η συγκεκριμένη δράση έγινε μέσα σε ένα κλίμα αλληλοκατανόησης και συμμετοχής σε μια προσπάθεια στους δύσκολους καιρούς που ζούμε να επαναφέρουμε αξίες και συμπεριφορές που όλοι έχουμε ανάγκη. Με την συμμετοχή 50 και πλέον εθελοντών ξεπεράστηκαν με υπομονή και εγκαρτέρηση τα όποια προβλήματα δημιουργήθηκαν στην αρχή κυρίως με την ταυτόχρονη προσέλευση πολλών συμπολιτών μας

Θα συνεχίσουμε
Εμείς όλοι, άνθρωποι απλοί, της διπλανής πόρτας, θα συνεχίσουμε με μεγαλύτερο κέφι και συμμετοχή γιατί δεν αναθέτουμε τη ζωή μας σε κανέναν, γιατί δεν έχουμε ανάγκη τα μνημόνιά τους που διαλύουν την χώρα και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.
Θα συνεχίσουμε για να τους αποδείξουμε ότι μπορούμε και οργανώνουμε τη ζωή μας με βάση τις δικές μας ανάγκες και όχι με βάση τους εκβιασμούς της Μέρκελ.

 

Σχόλια

Exit mobile version