Αρχική κοινωνία αθλητισμός «Αναστενάζουν» τα γήπεδα όταν βλέπει ματς ο Πρετεντέρης

«Αναστενάζουν» τα γήπεδα όταν βλέπει ματς ο Πρετεντέρης

Μπορεί οι περισσότεροι να έχουν δει εδώ και χρόνια το σχετικό βίντεο με τον Γιάννη Πρετεντέρη να πετάει το μπουκάλι σε αγώνα μπάσκετ, σαν ασυγκράτητος θερμοκέφαλος οπαδός.

Όμως σίγουρα αρκετοί δεν γνωρίζουν ένα άλλο παρόμοιο περιστατικό. Σε ματς ποδοσφαίρου αυτή τη φορά!
Κι εύκολα καταλαβαίνει ο καθένας ότι η συμπεριφορά του συγκεκριμένου δημοσιογράφου δεν έχει περιοριστεί μόνο σε ένα σπορ. Είναι να μη βρεθεί στο γήπεδο, δηλαδή. Δεν κρατιέται με τίποτα!
Σε εκείνο, μάλιστα, το ξεχασμένο συμβάν που εντοπίσαμε ή αν θέλετε θυμηθήκαμε με αφορμή τα τελευταία γεγονότα κι αλιεύσαμε από δημοσιεύματα της εποχής, ο γνωστός δημοσιογράφος τη είχε γλιτώσει φτηνά, αφού παραλίγο να πέσει στα χέρια… γυναίκας. Και τι γυναίκας, όπως θα διαβάσετε στην συνέχεια! Μιας κοπέλας που έστυβε την πέτρα με τα χέρια της, για να το πούμε απλά.
Τι συνέβη; Σε εκείνο το ματς, ο Παναθηναϊκός υποδεχόταν στο ΟΑΚΑ τον Απόλλωνα Αθηνών. Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν γκολ με έναν ποδοσφαιριστή τους, τον Τάτση που άρχισε, όπως ήταν λογικό, να πανηγυρίζει. Έκανε ό,τι ο κάθε παίκτης που βάζει την μπάλα στα δίχτυα. Ο Πρετεντέρης, που καθόταν στις θέσεις των επισήμων, ξεκίνησε να φωνάζει με έξαλλο τρόπο σε βάρος του σκόρερ. Και τι δεν έλεγε… Λες και ο ποδοσφαιριστής είχε κάνει κάτι κακό ή σε βάρος του.
Στην κερκίδα, όμως, λίγο πιο κάτω από το δημοσιογράφο, καθόταν η αδερφή του σκόρερ, που ήταν γνωστή και καταξιωμένη αρσιβαρίστρια της Εθνικής Ομάδας, με σημαντικές διεθνείς διακρίσεις.
Με το που άκουσε η αθλήτρια από τα Γιάννενα να βρίζουν τον αδερφό της, έγινε έξαλλη και κινήθηκε αμέσως προς την πλευρά του Πρετεντέρη.
Με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων ο Πρετεντέρης, μετά και τη νέα προκλητική του συμπεριφορά, δεν έπεσε τελικά στα χέρια της δυνατής αρσιβαρίστριας, η οποία έβραζε από θυμό.
Για μια ακόμα φορά, όμως, ο Πρετεντέρης εκτέθηκε με όσα έκανε δημόσια, σε έναν αθλητικό χώρο μπροστά σε τόσο κόσμο.
Κι όπως ήδη έχει ειπωθεί, δεν ήταν η πρώτη φορά αφού υπάρχει και το πασίγνωστο περιστατικό με το μπουκάλι. Η εικόνα με έναν αναγνωρίσιμο δημοσιογράφο να πετάει μπουκάλι έχει προκαλέσει πολλές «αρνητικές» συζητήσεις επί χρόνια. Από ηθικολογίες άλλο τίποτα, λοιπόν. Στην πράξη είναι τι κάνει ο καθένας…

Σπόρος

Σχόλια

Exit mobile version